Secondary Adv

Umidifikator me depozite uji 3L Sencor, J&B Electronics

J&B Electronics

 Përshkrimi

Umidifikator me depozite uji 3L Sencor

 

Marka: Sencor

Tensioni dhe frekuenca: 220-240 V, 50 Hz

Pesha: 1.7 kg

Niveli i zhurmës: 30 dB

Tank ujë: 3 Liter

Prodhim i lagështuesit: 250 ml/orë

Prodhon avull të ftohtë

I përshtatshem për dhoma deri në 30 m2

Përmasat: 250 x 259 264 mm