Secondary Adv

Pilete plastike me kapak, Intel

Intel

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Pilete plastike me kapak

Pileta plastike me kapak plastik per mbledhjen e ujrave per ambjente te jashtme dhe te brendshme.

Pileta me dalje vertikale dhe horizontale per tuba nga D.40 D.50 D.63 D.75 D.80 D.100 D.110 deri D.125.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme