Secondary Adv

Tub elektrik i drejte, Intel

Intel

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Tub elektrik i drejte

Tub elektrik i drejte per instalimet elektrike brenda murit dhe jashte murit

Seria e lehte dhe seria e mesme referuar normave Italiane CEI EN 61386-23

Klasifikimi 3321 u disponueshem ne ngjyre gri RAL7035

Permasat sipas standarteve Italiane: D.16 , D.20, D.25, D.32, D.40 dhe D.50.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme