Secondary Adv

Sistem muresh me shtrengim nga nje krah MAXIMO, Peri Albania

Peri Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Sistem muresh me shtrengim nga nje krah MAXIMO. Maximo është sistem muresh me një krah dhe është më shumë se një formwork panel i zakonshëm. Instalimi i njëanshëm, mund të arrihet dhe nga një person i vetëm. Zvogëlon kohën e nevojshme dhe përveç kësaj, hap mundësi të reja për realizimin e sipërfaqeve të dukshme të mbetura me panel formwork. Instalohet shumë shpejt dhe është tepër efikas  sidomos në reduktimin e  pikave lidhëse.   
Teknologji lidhëse MX të instaluara vetëm nga njëra anë për mure me trashësi 15-60 cm. Për mure me tashësi më të madhe përdoret teknologjia DW.
Pesha maksimale e lejueshme e betonit  80 kN / m².

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme