Secondary Adv

Astar akrilik me baze solventi FIXDUR, ZEUS-AL

ZEUS-AL

Pershkrimi

Astar akrilik me baze solventi

FIXDUR është një astar i grimcuar me bazë solventi, i cili ka një performancë të lartë dhe bazohet në rezinën e pastër akrilike. Ky produkt karakterizohet nga një performancë e lartë duke qenë se zotëron të gjitha cilësitë e nevojshme për të depërtuar si në sipërfaqet e çimentuara ashtu dhe në sipërfaqet prej druri. Është i përshtatshëm për tu përdorur si në ambientet brenda ashtu edhe jashtë. Boja nuk përbën rrezik për përdoruesin apo mjedisin. Nuk ka përmbatje metali.

 

SHKARKO SKEDEN TEKNIKE

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme