Secondary Adv

Boje akrilike per perdorim te jashtem dhe brendshem, ZEUS-AL

ZEUS-AL

 Përshkrimi

Boje akrilike per perdorim te jashtem dhe brendshem

SUPERLUX është një bojë me bazë uji me cilësi të lartë , e cila bazohet në rezina speciale te tipit kopolimer akrelik.Ka një performance shumë te mirë dhe është rezistent ndaj larjes, gërvishtjeve, dhe për më tepër ofron mbrojtje të shkëlqyer ndaj rrezeve ultra-violet dhe kushteve atmosferike. Duke qenë se ka një përqindje të ulët arome, ajo është e përshtatshme për t’u përdorur në ambjente të brendshme. Boja nuk përbën rrezik për përdoruesin apo mjedisin. Nuk ka përmbatje metali. Eshtë e disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe në një shumëllojshmëri ngjyrash të përgatitura përmes sistemit të ngjyrave ZEUS-AL. Eshtë e përshtatshme për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm.

 

SHKARKO SKEDEN TEKNIKE

Produkte te ngjashme