Secondary Adv

Astar per siperfaqe druri VELATURA, ZEUS-AL

ZEUS-AL

 Përshkrimi

Astar per siperfaqe druri

VELATURA është një nënshtresë boje me bazë solventi që përmban sasi të madhe substancash të ngurta dhe është e dizenjuar posaçërisht për aplikime dekorative të brendshme dhe të jashtme si në dru dhe në metal. Nuk ka përmbatje metali. Është e disponueshme në ngjyrë të bardhë.

 

SHKARKO SKEDEN TEKNIKE

Produkte te ngjashme