Secondary Adv

Astar special per siperfaqe te xinguara dhe alumini WASH PRIMER, ZEUS-AL

ZEUS-AL

 Përshkrimi

Astar special per siperfaqe te xinguara dhe alumini

 

WASH PRIMER është një produkt i veçantë me cilësi të shkëlqyera anti korrozive dhe aftësi ngjitëse shumë të mirë mbi sipërfaqet prej hekuri dhe alumini. Ky produkt është dizenjuar në mënyrë të veçantë për mbrojtjen e lartë të të gjitha sipërfaqeve metalike. Për shkak të formulës së tij të veçantë ai përdoret në sipërfaqet e vështira ku astarët e mëparshëm kanë dështuar. Ai ka aftësinë të krijojë një shtresë të ndërmjetme midis sipërfaqes metalike dhe shtresës perfundimtare te bojës duke mos lejuar depërtimin e korrozionit në sipërfaqen metalike.

 

SHKARKO SKEDEN TEKNIKE