Secondary Adv

Boje zmalto e cilesise se larte per metale ZEUSMETAL, ZEUS-AL

ZEUS-AL

 Përshkrimi

Bojë zmalto e cilësisë së lartë për metale 

ZEUSMETAL është një produkt i veçantë me bazë solventi, i përshatshëm për t’u përdorur në zbukurimet e brendshme dhe të jashtme sikurse dhe në aplikimet mbrojtëse. Ofron mbrojtje të shkëlqyer të sipërfaqeve metalike ndaj kushteve atmosferike dhe rrezeve ultra violet. Gjithashtu, është i përshtatshëm për mbrojtjen e sipërfaqeve zbukuruese prej druri. Produkti është i disponueshëm në 24 ngjyra te gatshme. Gjithashtu gjendet të gjitha ngjyrat e katalogut RAL dhe në një sërë nuancash që mund të përgatiten me sistemin ngjyrave ZEUS-AL.

 

SHKARKO SKEDEN TEKNIKE

Produkte te ngjashme