Secondary Adv

Boje per vijezim rrugesh, asfalti TRAFFIC PAINT, ZEUS-AL

ZEUS-AL

 Përshkrimi

Boje per vijezim rrugesh, asfalti

TRAFFIC PAINT është një bojë me cilësi të lartë, e cila thahet shpejtë dhe bazohet në rezinat metakrilate të përshtatshme për vijëzimin e rrugëve, autostradave, urave, aeroporteve, stadiumeve, etj. Është e përshtatshme për tu përdorur në ambientet e brendshme dhe të jashtme. Nuk ka përmbatje metali të rëndë. Është e disponueshme në ngjyrën e bardhë, të verdhë, të kuqe apo cilëndo ngjyrë që të dëshirojmë.

 

SHKARKO SKEDEN TEKNIKE