Secondary Adv

Korrese bari me akumulator Makita, Tools Market

Tools Market

 Përshkrimi

Korrese bari me akumulator me mbrojtës universal për fletën metalike dhe kokën prerëse prej najloni, pjesa më e poshtme për kokën prerëse prej najloni mund të çmontohet/instalohet pa vegël Freni elektrik ndërpret rrotullimin e fletë/diskut butë por shpejtë, duke i mundësuar operatorit vazhdimin e shpejtë të prerjes.
Per modelet "Z" bateria dhe karikuesi nuk perfshihen
Tensioni i akumulatorit: 36 V
Kapaciteti i akumulatorit: 2,2 Ah
Shpejtësia pa ngarkesë/Ulët: -5.300 min-10
Shpejtësia pa ngarkesë/ Lartë: 0-7.300 min-1
Diametri i veglës prerëse: 230 mm
Dimensionet (G x G x L): 1.880x620x490 mm
Pesha (EPTA): 7,1 kg

Produkte te ngjashme