Secondary Adv

Lazer per mates distance LD080P Makita , Tools Market

Tools Market

Pershkrimi

Lazer per mates distance LD080P Makita. Rezultate të sakta të matjes për punë të shpejtë pa gabime. Për kontraktuesit për çati, dysheme dhe mure të thata, arkitektët, piktorët, elektricistët, montuesit e kuzhinës, etj. Matja e distancës individuale, hapsira, vëllime, Pitagora (piakt 2 dhe 3 ) dhe piketa. Ideal per matjen e distancave.
Gama e Matjes: 0,05-80 m
Klasa e Lazerit: II
Klasa mbrojtëse    (IP): IP54
Lloji i lazerit: 635 nano meter
Matjet në akumulator: 5.000
Fuqia elektrike me elementet akumulator: AAA 1,5V (2x)
Saktësi: ± 1,5 mm
Dimensionet (G x G x L): 117 x 57 x 32 mm
Pesha (EPTA): 0,14 k

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme