Secondary Adv

Korrese bari me bateri DLM431, Tools Market

Tools Market

 Përshkrimi

Prerese bari me akumulator  me flete rrotulluese te tipit me 2-dhëmbë me një gjërësi për prejrje deri në 430 mm. Rregullimi i lartësise së prerjes me levë të vetme me 13 pozicione te përshtatëshme prej 20-75 mm. Per modelet "Z" bateria dhe karikuesi nuk perfshihen.
Tensioni i akumulatorit:36 V
Kapaciteti i akumulatorit:2,2 Ah
Rrotullimet ne minute: 3.600 min-1
Kapaciteti i kutise  së barit: 50 l
Gjërsia e prerjes: 43 cm
Rregullimi i lartësisë së prerjes: 13 x
Dimensionet (G x G x L): 1.402x457x980 mm
Pesha (EPTA): 16,9 kg

Produkte te ngjashme