Secondary Adv

Sharre dore me bateri Makita, Tools Market

Tools Market

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Sharre dore me bateri Makita. Drita e integruar për të ndriçuar,  e cila lehtëson punën në vende me e errësirë. Fuksioni i fryrjes: Fryn talashin nga linja e prerjes përpara për pamje më të mirë të prerjes. Mbulesa mbrojtëse për shenjën e stampuar të kalibrimit paraqet shenjën matëse për thellësinë e prerjes. Per modelet "Z" bateria, valixhia dhe karikuesi nuk perfshihen.
Tensioni i akumulatorit: 18 V
Kapaciteti i akumulatorit:"3,0 Ah
Rrotullimet ne minute: 3.700 min-1
Diametri i diskut të sharrës: 165 mm
Diametri i vrimës së diskut të sharrës: 20 mm
Kapaciteti maks. prerës në 90: 57 mm
Kapaciteti maks. prerës në 45: 40 mm
Kapaciteti maks. për prerje në 50: 36 mm
Dimensionet (G x G x L): 347 x 202 x 228 mm
Pesha (EPTA): 3,5 kg

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme