Secondary Adv

Sharre shirit Makita, Tools Market

Tools Market

Pershkrimi

Sharre shirit Makita. Dizajni kompakt dhe i lehtë siguron kontrollin dhe manovrimin e shkëlqyer të makinës. Disku për paracaktimin e shpejtësive lejon që ne të përshtasim shpejtësinë e thikës sipas njësisë ose pëprpunimit të dëshiruara. Amortizuatorët (ndeshjethithësi) e mbrojnë njësinë dhe makinën
nga gërvishtja ose dëmtimi.
Tensioni i akumulatorit: 18 V
Kapaciteti i akumulatorit: 3,0 Ah
Shpejtësia e thikës: 1,4-2,7 m/min
Gjatësia e thikës shirits harrë: 1.140 mm
Gjerësia e thikës së shiritsharrë: 13 mm
Lartësia e Thikës Shiritsharrë: 0,5 mm
Prerja e kapaciteteve tub katror: 120x120 mm
Kapaciteti prerës i tubës: 120 mm
Dimensionet (G x G x L): 523 x 231 x 313 mm
Pesha (EPTA): 6,5 kg

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme