Secondary Adv

Trapan me akumulator Makita, Tools Market

Tools Market

Pershkrimi

Trapan me akumulator Makita. Mekanizmi për pozicionimin këndor: Dalta mund të rrotullohet plotë 260 shkallë me 40 pozicione të ndryshme mbyllëse. Doreza e cila absorbon vibrime redukton lodhjen e dorës. Dizajni ergonomik ndihmon veprimin e shtytjes për gjatë linjës deri në qendrën e gravitetit dheforma i përshtatet dorës. Barazpesha e mirë e veglës, redukton shypjen muskulore të shfrytëzuesit gjatë punës në lartësi dhe punës horizontale.
Tensioni i akumulatorit: 36 V
Kapaciteti i akumulatorit: 2,6 Ah
Rrotullimet ne minute: 0-1.200 min-1
Goditjet për minutë: 0-4.800 min-1 0-4.800 min-1
Kapac. maks. celik: 13 mm
Kapac. maks. dru: 32 mm
Kapac. maks. beton: 26 mm
Lloji i bishtit: SDS - Plus
Fuqia: 2,5 J
Dimensionet (G x G x L): 363 x 104 x 235 mm
Pesha (EPTA): 4,5 kg
Funksioni: Operues, rrotacion me goditje
Kodi: BHR262RDJ

Dergoni kerkese kompanise:







Produkte te ngjashme