Secondary Adv

Aspirator centrifugal me thithje te njeaneshme me helike te dendur, Venkonair

Venkonair

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Aspirator centrifugal me thithje te njeaneshme me helike te dendur

 

1400 DHE 2800 RROTULLIME POLIPROPILEN

Thithja nga njera ane.

Me presion te mesem ajri

I pershtatshem per perdorim ne ambjente me lageshtire, lende eksplozive etj

Nuk krijon shkendija elektrike gjate funksionimit gje qe siguron aspirim te sigurte dhe pa rrezik ne ambjentet me gaz dhe pergjithesisht ku depozitohen lende djegese.

 

PDF

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme