Secondary Adv

Aspirator banjo silent dual, me sensor lageshtire dhe paraqitjeje, Venkonair

Venkonair

 Përshkrimi

Aspirator per banjo

230V/50HZ

Seria me estetike dhe projektimi me modern qe vjen ne tregun shqiptar ekskluzivisht nga VENKONAIR

Montim i lehte

Montim ne mur ose ne tavan

Me rezistence mbrojtese termike

 

DETAJE

PDF

Produkte te ngjashme