Secondary Adv

Izolues akustik, Venkonair

Venkonair

 Përshkrimi

Izolues akustik

Materiale per izolim akustik te perkryer

Prej polietileni

Limitet e temperatures se punes jane -20°C deri +90°C

Ofrohen ne pllake ose bobine

Permasat e pllakes jane 200x100cm

Bobina permban 24m²

Trashesia e izoluesit eshte nga 5mm deri 25mm

Disponohen edhe me vetengjitje dhe alumin