Secondary Adv

Sensor per cilesine e ajerit, Venkonair

Venkonair

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Sensor per cilesine e ajerit

Sensor qe takohet automatikisht kur cilesia e ajrit ne ambjent perkeqesohet d.m.th. kemi ndotje te ambjentit .

Me rele kohe.

E rendesishme per t'u permendur eshte se ky sensor nuk  perdoret per te nuhatur lende djegese , zjarr dhe nuk mund te lidhet me asnje sistem tjeter alarmi.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme