Secondary Adv

Tub fleksibel me izolim, Venkonair

Venkonair

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Tub fleksibel me izolim

Me shtresa te perforcuara alumini dhe poliestere si dhe me tel celiku i cili ben spiralin me te forte dhe me elastik.

Seri  qe perdoret vecanerisht per uljen e nivelit te zhurmes.

Reziston ne temperatura nga

-30°C-deri+140°C

Presioni i ajrit deri ne 2000pa dhe shpejtesia e ajrit deri ne 30m/s.

Me izolim trashesia e te cilit eshte 25mm dhe eshte kundra alergjise.

Diametri inches 3 4 5 6 6,4 7 8 9 10

mm 82 102 127 152 160 180 203 229 254

Diametri inches 12 12,4 14 16 18 20 22 24  

mm 305 315 356 406 457 508 560 610  

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme