Secondary Adv

Vidator gipsi me karikator Makita, Tools Market

Tools Market

Pershkrimi

Vidiatori gipsi me karikator dhe akumulator. Vegël kundër-lëkundjes ose animit që të parandaloj lëkundjen e vidhëve.  Konstrukcioni për mbrotje nga pluhuri. Udhëzues i palosshëm i vidhës i cili mban të lirë shiritin ose gajtanin te vidhave.
Per modelet "Z" bateria, valixhia dhe karikuesi nuk perfshihen.    
Tensioni i akumulatorit: 18 V
Kapaciteti i akumulatorit: 3,0 Ah
Rrotullimet ne minute: 4.000 min-1
Diametri i bishtit: 1/4 "
Kapaciteti i vidhës për murë të     thatë: 4 x 25 - 55 mm
Dimensionet (G x G x L): 424 x 80 x 238 mm

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme