Secondary Adv

Vidator me korent me impulse FS2700 Makita, Tools Market

Tools Market

Pershkrimi

Vidator me korent me impulse FS2700 Makita. Dizajn kompakt me gjatësi të shkurt të përgjithshme që ofron më shumë kontroll dhe manovrueshmëri. Ventilatorët freskues janë dizajnuar në atë mënyre që ajri nuk fryn pluhurin dhe murishten përreth kur vegla përdoret afër nivelit të dyshemes.
Voltazhi i Vazhdueshëm Nominal: 570 W
Rrotullimet ne minute: 0-2.500 min-1
Përcaktimi i Momentit të Rrotullimit: 6
Diametri i bishtit: 1/4 "
Kapaciteti i vidhëve vetshpues: 6 mm
Kapaciteti i vidhës për murë të thatë: 6 mm
Dimensionet (G x G x L)    301 x 70 x207 mm
Pesha (EPTA): 1,8 kg

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme