Secondary Adv

Porte hekuri e jashtme, EMSH

EMSH

 Përshkrimi

Hekuri i farketuar me fortesine, sigurin & klasin e tij na jep mundesi te krijojme nje game produketesh nga te me ndryshmet duke filluar nga portat e hekurit, Kangjellat e Rrethimi Dekorative, Kangjella Shkalle Dekorative dhe Punime dekori nga me te larmishmet duke perfshire nje game rreth 4000 produktesh ne varesi te gustos dhe shijeve te klientit.

Perpunimi i hekurit

kangjella4

   Hekuri prej nga realizohen portat e larpermenduara kalon ne disa stade perara se te marri formen e tij finale. Natyra e profileve, spesoret e tyre kane nje game te ndryshme dhe shumellojshme. Duke filluar qe nga profilet mbajtes qe me spesor 2 mm , 3 mm ,5 mm deri tek profilet e farketuar Lame & te plote katror.

 

     Pasi eshte ndertuar te gjithe elementet e portes dhe jane asmbluar ajo kalon ne process pastrimi dhe gure dhe bombardimi me rere. Sistemet e bombardimit i japin hekurit nje siperfare te paster dhe poroze. Mbi kete siperfare me shume efikasitet mund te trajtohet hekuri ne dy menyra, me zinkim & lyerje. Kjo ne varesi te zgjedhjes se klienit dhe ne bashkepunim me stafin teknik te kompanise. Pas gjithe ketyre trajtimeve perftojme produktin perfundimtare qe me krenari e prezantojme si nje prej simboleve te punimeve te Emsh.

Elementet Dekorativ

      Elemetet dekorativ jane hijeshija dhe esenca e hekurit te farketuar. Cdo produkt hekuri ne qender te tij ka menyren dhe stilin specikit nga dallon dhe natyra e punimit.

Punimet te tilla si Barok, Rezidencial, Klasik, Art Deko, Kreativ jane alfabeti i cdo shkolle farketimi te hekurit. Shija dhe ngrohtesia qe I falin produktit te ben te dashurohesh me fisnikerine e tyre.

Produkte te ngjashme