Secondary Adv

Buldozer me goma CAT, Teknoxgroup Shqiperi

Teknoxgroup Shqiperi

 Përshkrimi

Buldozer me goma

Buldozerë të ndërtuar enkas e të projektuar të kenë jetëgjatësi dhe kosto të ulët përdorimi dhe pronësie. Komponentët tashmë të testuar dhe në përputhje me standardet për jetëgjatësinë e makinerisë dhe remontin e tyre pas një numri të madh orësh pune ofrojnë një shkallë të lartë besueshmërie. Janë projektuar në mënyrë ergonomike për ruajtjen e shëndetit dhe rendiment në punë të operatorit tuaj të tilla që të kenë një sistem komandimi me anë të një leve të vetme që s'kërkon shumë mund, qartësi shikimi dhe një kabinë të standardeve më të larta. Tipare të sigurisë që mbrojnë njerëzit tuaj që punojnë me këto buldozerë me goma si dhe ata që gjenden pranë tyre. Ofertë thikash të ndryshme të projektuara që të kenë fuqi të lartë, ndërtim me flanxhë të presuar, thika të zëvendësueshme e të kapura me bulona dhe pllaka mbrojtëse në pjesën e poshtme për veti të shkëlqyera sheshimi dhe rrotullimi.

 

Per me teper informacion klikoni ketu