Secondary Adv

Buldozer CAT, Teknoxgroup Shqiperi

Teknoxgroup Shqiperi

Pershkrimi

Buldozer

Traktorët Cat D4K dhe D5K janë projektuar për të rritur në maksimum shpejtësinë, aftësinë trasnportuese, aftësinë për të manovruar lehtësisht, aftësinë për të kryer shumë funksione dhe saktësinë në nivelimin e hollë. Këta buldozerë me zinxhirë janë idealë për ndërtim zonash banimi duke qenë se kryejnë punë të tilla si pastrimin e nivelimin e vendeve, pjerrësimin e anëve të rrugës, rimbushjen e gropave të hapura dhe punë niveluese përfundimtare për rregullimin e peisazheve dhe ndërtimin e rruginave private.

 

Per me teper informacion klikoni ketu

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme