Secondary Adv

Ekskavator CAT me goma , Teknoxgroup Shqiperi

Teknoxgroup Shqiperi

 Përshkrimi

Ekskavator me goma

Aftësia për të kryer shumë funksione dhe për të lëvizur lirshëm e një Ekskavatori me Goma të shpesh bën të mundur që t'i përfundoni punimet duke përdorur më pak makineri në më pak kohë. Të përshtatshme në mënyrë ideale për një numër përdorimesh, si psh për pastrimin e kanaleve ose mirëmbajtjen e rrugëve të cilat kërkojnë lëvizje, kur përdorin një pajisje pune. Të aftë për të udhëtuar deri në 37km/orë, ekskavatorët me goma mund të lëvizin me shpejtësi nga njëra punë te tjetra duke ulur në minimum nevojën për transportim shtesë. Alternativa të shumëfishta hidraulike ndihmëse ju ofrojnë mundësinë që të vini në përdorim një gamë të gjerë veglash pune. Me një sistem kontrolli të veglave, ju mund të programoni paraprakisht fluksin dhe presionin për 10 vegla të ndryshme hidraulike të punës. Nivel i lartë i shikueshmërisë në pjesën e përparme, lart dhe të dyja anët, video kamera standarde në pjesën e pasme, e cila i shfaq pamjet në monitorin që ndodhet në kabinë. Pikat e servisit të shërbyeshme në nivel toke ofrojnë kushte më të sigurta për mirëmbajtjen e flotës.

 

Per me teper informacion klikoni ketu