Secondary Adv

Ngarkues me goma CAT, Teknoxgroup Shqiperi

Teknoxgroup Shqiperi

 Përshkrimi

Ngarkues me goma

Forcë maksimale shkëputjeje, realizim të shpejtë të procesit të punës dhe performancë agresive, të gjitha në një makineri kompakte. Aftësia e shkëlqyer për kapjen, fushëpamja e shkëlqyer dhe sistemi i komandimit me levë që s'kërkon shumë mund ju krijon mundësinë ta vendosni materialin me lehtësi dhe efiçencë. Kabinat me hapësirë dhe me sistem komandimi me levë ju krijojnë kushte komode gjatë gjithë ditës së punës. Opsioni i Manovrueshmërisë(Ride Control) ofron një lëvizje edhe më të rehatshme dhe aftësi akoma më të madhe për mbajtjen e materialeve në terrene të vështira pa i derdhur. Pajisja lidhëse tipike për Ngarkuesit e Vegjël Shumëfunksional tek modelet 904H, 906H dhe 908H lejon përdorimin e pajisjeve shtesë për Ngarkuesit e Vegjël Shumëfunksional Cat për të shtuar akoma më shumë numrin e funksioneve. Mbaroni më shumë punë me një makineri me linjën e zgjeruar të Veglave të Punës Cat të disponueshme për Ngarkuesit Kompaktë me Goma.

 

Per me teper informacion klikoni ketu