Secondary Adv

Ngarkuesit me zinxhir CAT, Teknoxgroup Shqiperi

Teknoxgroup Shqiperi

Pershkrimi

Ngarkuesit me zinxhir

Transmisionet Hidrostatike me kontroll elektronik ofrojnë përdorim të shpejtë, pa probleme dhe manovrueshmëri superiore. Sistemi i komandimit elektro-hidraulik së bashku me pozicionueset magnetike të rregullueshme të levës ngritëse dhe të kovave bëjnë që operatori të lodhet më pak. Sistemi i Kompjuterizuar i Monitorimit i Caterpillar-it (CMS) është ndërlidhja mes operatorëve dhe Kontrollit Elektronik Hidrostatik (EHC) të transmisioneve. Strukturat përforcuese të pjesës së poshtme janë projektuar posaçërisht për punime që kryhen me ngarkues me zinxhir për të siguruar jetëgjatësi, rezistencë ndaj përdredhjes dhe një bazë të qëndrueshme për komponentët. Strukturat e poshtme lëkundëse Cat përmirësojnë forcën tërheqëse, qëndrueshmërinë e makinerisë dhe zvogëlojnë impaktin me strukturën.

 

Per me teper informacion klikoni ketu

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme