Secondary Adv

Boje per muret e brendshme Daxoweiss, Pro Gips

Pro Gips

 Përshkrimi

Boje per muret e brendshme Daxoweiss

Ngjyrë për perdorim të brendshëm, me përpunim të lehtë, me fuqi të lartë mbuluese, e qëndrueshme në larje, fshirje dhe me aromë neutrale.

Bazamentet duhet të jenë të forta, të thata dhe të pastra për pranim të ngjyrës. Përdorimi mund të bëhet me roler, furçë apo me spërkatje. Sipërfaqet paraprakisht duhet medoemos të lyhen me Daxorol Tiefengrund.

 

Te dhena teknike

Produkte te ngjashme