Secondary Adv

Llac i parapergatitur, Knauf Albania

Knauf Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Llac i parapergatitur

 

Knauf Nivellierspachtel 415

Knauf Nivellierspachtel 415 është një llaç i parapërgatitur

prej gipsi, materialeve sintetike dhe materialeve

mbushëse minerale. Përdoret si masë stukuese fine

mbi shtresat e dyshemesë deri në trashësi deri në

5mm, si masë niveluese deri në trashësi 15 mm dhe si

niveluese e dyshemeve jo të të rrafshta. Për fortësi ndaj

gërvishtjes kërkohet trashësi shtrese mbi 2 mm.

Përpunimi me dorë ose makineri PFT G4/G5. 

Harxhimi 1,6 kg/m2/1 mm trashësi shtrese.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme