Secondary Adv

Ngjites i gatshem per vendosjen e pllakave qeramike ne mur dhe dysheme, Knauf Albania

Knauf Albania

Pershkrimi

Ngjites i gatshem per vendosjen e pllakave qeramike ne mur dhe dysheme

 

Ne gamen cilesore e produkteve Knauf kemi edhe Fliesenkleber N. 

Ngjitës i gatshëm për vendosjen e pllakave qeramike në mur dhe dysheme, për përdorim të brendshëm. Ne formatin 25 kg

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme