Secondary Adv

Pllake perfundimtare per dysheme teknike, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

Pllake perfundimtare per dysheme teknike

 

Knauf GIFAFLOOR -Zgjidhja më e mirë për këmbët tuaja!

 

Sherben si pllakë përfundimtare e dyshemeve teknike (me këmbeza), me aftësi të lartë mbajtëse , zjarrduruese, mbrojtje të mirë akustike dhe e përshtatshme për cdo lloj shtrese dekorative në dysheme .E lehtë dhe e shpjet për tu instaluar.

Produkte te ngjashme