Secondary Adv

Stuko patinimi per perpunim me dore, Knauf Albania

Knauf Albania

Pershkrimi

Stuko patinimi per perpunim me dore

 

Gips Finish -stuko patinimi për përpunim me dorë:

-Për patinimin e sipërfaqeve të ashpra dhe jo të drejta

-Për mbylljen e plasaritjeve të vogla dhe poreve të betonit

-Për patinim të mureve dhe tavaneve të aplikuara me pllake gipsi

-Ideale për patinim të sipërfaqes përfundimtare para aplikimit të bojës.

RAPORT PERFEKT ÇMIM-CILËSI

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme