Secondary Adv

Material termoizolues polisteren XPS, Thermalite

Thermalite

Pershkrimi

Material termoizoluese XPS

XPS eshte nje material termoizolues. Perdorimi i tij kursen energjine.

Funksionn ne vende ku ka presione te medha, dhe ne vende me lageshetire te madhe.

XPS permbush keto kritere ne menyren me ideale.

 

XPS perdoret ne ndertimin e themeleve, ne muret e bodrumeve dhe ne vende ku ka

ngarkese te larte. XPS ne varesi te perdorimit ka nje fortesi prej 300kPa(30t/m2),500kPa(60t/m2),dhe deri ne 700kPa(70t/m2).

Permasat e panelit jane : 20mm-1200mm, 1250mmx-600mm.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme