Secondary Adv

Tuba PVC Climatherm, Aquatherm-mj Albania

Aquatherm-mj Albania

 Përshkrimi

Tuba PVC Climatherm

Climatherm

Sistemi i tubave Climatherm perdoret per instalime te jashtme dhe per ujin e pijshem.  Dimensionet shkojne nga 20-160mm  deri ne 200-250mm per dimensionin e jashtem.

Keto tuba mund te perdoren per instalime ne chiller, per ujin e ngrohte dhe instalime te tjera industriale.

Avantazhet e Climatherm dhe materialit fusiolen:

Apsolutisht rezistent ndaj korrozionit

Rezistent ndaj agjenteve kimike

Karakteristika te mira termike dhe ze-izoluese

Me pak ashpersi

Cilesi te mira ne ngjitje

Stabilitet i larte

Te lehte ne peshe

Kerkon me pak izolim – rekomandohet 10mm

Cmime te favorshme

 Fusha ku perdoren  tubat Climatherm:

Sisteme ngrohje, chillera

Pishina

Transport te lendeve kimike me rrezistence te larte

Sisteme me ajer me presion

Sisteme ndrohje nen dysheme

Per ndertimin e anijeve

Per ujitje

Produkte te ngjashme