Secondary Adv

PRESTIGE INDUSTRIAL PARK ( Picar, Vore, Tirane ) | Prestige Home | 2023

Shfaq kontaktet

Dergoji email
kompanise

PRESTIGE INDUSTRIAL PARK - PICAR, VORË, TIRANË

PRESTIGE INDUSTRIAL PARK është projekti me i ri i Prestige Group, i cili po zhvillohet pas eksperiences së mire që kompania jonë ka në ndërtimin dhe menaxhimin e Prestige Home Center, qëndra tregtare e vetme e arredimit të shtëpisë, hoteleve e bizneseve në rajon. Ky park industrial është konceptuar që të ofrojë hapsira magazinimi përmes kapanoneve, të cilat kanë një sipërfaqje bazë rreth 1,000 m2.

Prestige Industrial Park Picar Vore Tirane (Ambjente me qera, Parku Industrial Prestige Home, Ambjente per dyqane, Dyqane me qera)
Prestige Industrial Park Picar Vore Tirane (Ambjente me qera, Parku Industrial Prestige Home, Ambjente per dyqane, Dyqane me qera)
Prestige Industrial Park Picar Vore Tirane (Ambjente me qera, Parku Industrial Prestige Home, Ambjente per dyqane, Dyqane me qera)

I ndërtuar në dy godina, me sistemet më bashkëkohore të ndërtimit, termo dhe hidroizolimit, si dhe i vendosur në një pikë kyce (dalje në Autostraden TR-DR, 12km nga Tirana, 19km nga Durrësi, 2.8km nga Dogana e Tiranës dhe 6.3km nga Aeroporti i Rinasit), PRESTIGE INDUSTRIAL PARK ofron hapsira për shitje dhe qiramarrje. Ne në PRESTIGE GROUP duam që të krijojmë një bashkëpunim të shëndoshë dhe të vlefshëm për cdo partner tonin, ndaj dhe një investim në PRESTIGE INDUSTRIAL PARK na krijon mundësine që të lidhim së bashku një marrëdhenie të re biznesi.

 

Me vendodhje strategjike në zemër të biznesit, 2km nga dogana e tiranës, mes aeroportit të tiranës dhe portit të durrësit, Prestige Industrial Park sjell facilitetet më të përshtatshme për biznesin si:

-Hapësira moderne magazinimi
-Parkim i dedikuar për biznesin
-Hapësira të gjelbra dhe shërbime si bar dhe restorant.
-Monitorim 24 orë.
-Prestige Industrial Park ndodhet në Picar, Vorë, Autostrada Tiranë - Durrës, km 15
-Prestige Industrial Park
 
Biznesi juaj fillon këtu!
Nxitoni të bëni tuajat hapësirat e magazinimit për ti dhënë zgjerim dhe zhvillim më të madh biznesit.
 

 

ALBUM SHITJESH

 
 

SHKARKO
Albumin e shitjeve
 

 

VËNDNDODHJE STRATEGJIKE - 10 KM LARG AEROPORTIT TË RINASIT

 

FACILITETE PËR BIZNESIN TUAJ NE 24/7

 

 

HAPËSIRA MODERNE

 

 

HAPËSIRA DUKE FILLUAR NGA 1000M2

 

VENDNDODHJE IDEALE PRANË QENDRËS SË TIRANËS

 

KONTAKT


Email: industrialpark@prestigegroup.al
Telefon Shitje: +355 69 60 33 338
Adresa: Picar, Vore, Tiranë, Shqipëri

Me shume projekte ne Shqiperi