Secondary Adv

Panairi Energji dhe Ndertim nga Tirana Expo Center dt. 27-29 Tetor

Panair ne Sektorin e Energjise dhe Ndertimit
Data: 27 - 29 Tetor 2016, Tiranë
Vendi: Tirana Expo Centre
Organizator: Tirana Expo Centre & Ministria e Energjisë dhe Industrisë

 


Me te lexuarat ne Panaire