Secondary Adv

Mobileri Shaga

 

Përshkrimi

Mobileri Shaga është krijuar ne vitin 1993 me seli tek Rr. Hamdi Pepo (Ish Parku I Industries) Tiranë. Shoqëria SHAGA sh.p.k ushtron aktivitetin e saj ne Tiranë dhe ne Lushnje, ne fushen e prodhimit, projektimit dhe tregtimit te mobiljeve te gatshme për: zyra, shkolla, lokale, salla mbledhjesh, ambiente kulturore, spitale etj. 

 

Mobileri Shaga perfshin nje territor rreth 20.000m2 te perbere nga reparte prodhimi, magazinimi dhe showroom-e, ku rreth 6000m2 jane dedikuar fabrikes se prodhimit te tapicerise dhe dyerve, e cila eshte e pozicionuar ne qytetin e Lushnjes, ku pjesa me e madhe e prodhimit te saj eksportohet. Rreth 2000m2 – 3000m2 jane showroom-et dhe  pjesa tjeter e siperfaqes i eshte  dedikuar  magazinimit e lendes se pare dhe fabrikimit e produkteve me porosi.

 

Porosit online

Tashme nepermjet rrjeteve sociale te kompanise SHAGA, ju mund te porosisni produktin qe deshironi dhe ai do jete ne shtepine tuaj brenda 48 oreve. 

 

- Rezervo ne Inbox

- Ne shtepine tuaj per 24-48H

- Transport i sigurt ne te gjithe Shqiperine

Çfarë ofron

Mobileri SHAGA garanton prodhime vendi dhe importi. Ka marrëdhënie bashkëpunimi më shumë firma të njohura dhe prestigjoze në vende të ndryshme  të Evropes perëndimore si Itali, Zvicer, Austri etj. Këto prodhime sigurohen sipas kërkesave të institucioneve, duke iu përmbajtur cilesise se materialit të prodhimit, ngjyrave, teknologjisë, modeleve etj.

Keto arritje mbështeten në saj te organizimit te shoqerise tone. Mobileri Shaga ka një strukturë organizative të kompletuar me personel të kualifikuar, e cila perbehet nga keta departamente:
•    departamentin e marketingut,
•    departamentin e blerjeve,
•    departamentin e teknikes dhe prodhimit,
•    departamentin e prokurimeve,
•    departamentin e financës dhe kontrollit,
•    departamentin e specialistëve për instalimin dhe mirëmbajtjen e makinerive.

Arritjet tona të deritanishme, si dhe objektivat e vëna për të ardhmen, janë mbështetur  mbi investimet e nevojshme per sigurimin e ambienteve të përshtatshme, për zgjerimin dhe përmiresimin e teknikës dhe teknologjise ne menyre qe te zbatojmë metoda bashkekohore për prodhimin dhe modelimin e produkteve. Si rrjedhojë e organizimit, drejtimit, teknologjisë dhe kërkesave të tjera që plotësojmë, në vitin 2005 shoqëria jonë është vleresuar me çertifikatën ISO 9001-2000. Me 28  maj 2007 jemi vleresuar me trofeun e arte te cilesise, prej samitit nderkombetar te kualitetit ne NEW  YORK dhe me 20 prill te vitit 2008, po nga ky samit, ne Paris jemi vleresuar me trofe platini. Sot Shoqeria SHAGA shpk, është vleresuar me çertifikatën ISO 9001-2008 per cilesine  e prodhimit, UNI EN ISO 9001-2008, me certifikaten ISO  14001-2004 per menaxhimin e mjedisit, me certifikaten OHSAS 18001-2007 per sigurine teknike ne pune dhe me certifikaten BS PAS 99-2012 per normat e integruara. Ne vitin 2012 Shoqeria Shaga ka regjistruar “Markën” e saj  për një periudhë 10-vjecare.

Shoqëria Shaga  në pergjithesi punon me subjekte  të shumices dhe me Prokurime Publike dhe jo publike. Disa nga sipermarrjet e saj ne fushen e mobilimit jane:  Ministria E Rendit Dhe Pushtetit Lokal, Subjekti privat RUNJA shpk, RADIO TELEVIZIONI SHQIPTAR (RTSH), Qendra e Furnizimit Materialo-Teknik i Ministrisë së Punëve Të Brëndshme, subjekti EAE Durrës për qendrat e zhvillimit, subjekti Italian Free Line Itali, filialet HUAWEI Technologies në Tiranë, Ministria e Energjisë dhe Industrisë, Operatori i Sistemit te Transmetimit (OST sh.a), Agjensia e Administrimit Të Pasurive Të Sekuestruara Dhe Të Konfiskuara, Raiffeisën Bank,  Pro Credit Bank, Credins Bank, Shoqëria “MSA Konstruksion” Sh.p.k  (Tirana Ring Center), Global Enterprise, Bashkia Rrogozhine etj. Mbi te gjitha,  Kompania Shaga ka kontribuar ne arredimin e vilave te ndryshme dhe hoteleve ne vende te ndryshme te Europes si Zvicer, Mal i Zi, Kroaci etj.

Shërbime

Kende per dhoma ndenje
Kende per dhoma ndenje
Karrige dhe poltrona moderne per shtepi
Karrige dhe poltrona moderne per shtepi
Karrige italiane me porosi
Karrige italiane me porosi
Sete tavolina dhe karrige ngrenie
Sete tavolina dhe karrige ngrenie
Soxhorno moderne per shtepi
Soxhorno moderne per shtepi
Mbajtese TV, Soxhorno per hapesira te vogla
Mbajtese TV, Soxhorno per hapesira te vogla
Sete me tavoline dhe karrige
Sete me tavoline dhe karrige
Sete living, Tavolina mesi dhe soxhorno
Sete living, Tavolina mesi dhe soxhorno
Tavolina mesi rezine
Tavolina mesi rezine
Kuzhina moderne per apartamente
Kuzhina moderne per apartamente
Kuzhina moderne mdf per shtepi
Kuzhina moderne mdf per shtepi
Kende moderne per sallone
Kende moderne per sallone
Sete tavolina mesi per shtepi
Sete tavolina mesi per shtepi
Kuzhina druri moderne
Kuzhina druri moderne
Kende me mekanizma te ndryshme
Kende me mekanizma te ndryshme
Projektim dhe Arredim total apartamenti
Projektim dhe Arredim total apartamenti
Biblioteka me permasa te ndryshme per sallone
Biblioteka me permasa te ndryshme per sallone
Dhoma gjumi te gatshme dhe me porosi
Dhoma gjumi te gatshme dhe me porosi
Portmonto modele te ndryshme per korridore
Portmonto modele te ndryshme per korridore
Tavolina studimi
Tavolina studimi
Divane elektrike me mekanizem hapje
Divane elektrike me mekanizem hapje
Divane moderne per dhoma ndenje
Divane moderne per dhoma ndenje
Poltrone Relax
Poltrone Relax
Divane moderne material lekure
Divane moderne material lekure

Katalogu

Katalog Mobileri Shaga

Punë të kryera

Mobileri Shaga1559037462
Mobileri Shaga1559037502
Mobileri Shaga1559037530
Realizim i nje Hoteli ne Shengjin 1
Realizim i nje Hoteli ne Shengjin 1
Realizim i nje Hoteli ne Shengjin 2
Realizim i nje Hoteli ne Shengjin 2
Realizim i nje Hoteli ne Shengjin 3
Realizim i nje Hoteli ne Shengjin 3
Realizimi i nje biblioteke ne qytetin e Tiranes 1
Realizimi i nje biblioteke ne qytetin e Tiranes 1
Realizimi i nje biblioteke ne qytetin e Tiranes 2
Realizimi i nje biblioteke ne qytetin e Tiranes 2
Realizimi i nje biblioteke ne qytetin e Tiranes 3
Realizimi i nje biblioteke ne qytetin e Tiranes 3
Realizimi i nje SPA ne Tirane 1
Realizimi i nje SPA ne Tirane 1
Realizimi i nje SPA ne Tirane 2
Realizimi i nje SPA ne Tirane 2
Realizimi i nje SPA ne Tirane 3
Realizimi i nje SPA ne Tirane 3
Arredim per dhoma hoteli
Arredim per dhoma hoteli
Arredim salloni sipas projektit
Arredim salloni sipas projektit
Arredim vile me mobilje klasike
Arredim vile me mobilje klasike
Arredim zyre Ola 1 Marketing
Arredim zyre Ola 1 Marketing
Dhome hoteli
Dhome hoteli
Kend televizori me porosi
Kend televizori me porosi
Mobilim dhome hoteli
Mobilim dhome hoteli
Mobilim per dhome ndenje
Mobilim per dhome ndenje
Mobilim vile
Mobilim vile

Koleksioni i brandit italian Gruppo Gimo nga Shaga Design

Ne ofrojmë fuqinë për të transformuar ëndrrat dhe dëshirat e arredimit të çdo klienti në hapësira me një mjedis unik, frymëzuar nga: zgjedhja, eleganca, jetëgjatësia dhe cilësia e produkteve e shërbimeve tona me nje experience 25 vjecare! 

Koleksioni i plotë nga Gruppo Gimo

Klikoni këtu... 

 

Shaga Office sjell koleksionin e ri Linea Fabbrica dhe Styloffice

Zhvillojmë projekte dhe prodhojmë produkte dhe për zyra konteporane. Logjika jonë është e bazuar në 2 principe: Në kërkim dhe kuriozitet!

Në kerkim dhe zhvillim bashkëkohor të tendecave të tregut europian. Çdo projekt që ne ndjekim zhvillohet mbi dialog dhe bazuar në kërkesat e çdo klienti dhe arkitektëve. Jemi në gjendje t'ju shërbëjmë klientëve tanë potencialisht kudo që ata ndodhen.

Shfleto fletepalosjen...

  

 

Një zyrë ekzekutive përbëhët nga detajet e teknologjisë që janë fjalë e fundit në tregun italian. Tashmë dhe në Shqipëri fal Shaga Office! Ne do ju ofrojmë zgjedhjen më të mirë që vjen nga Linea Fabbrica dhe Styloffice fal Shaga Office:

- Tavolina pune operative

- Tavolina pune ekzekutive

- Koleksioni ri Linea Fabbrica-Styloffice (Kliko këtu...)

Certifikime

Certifikate BS PAS 99 2012

Certifikate EN ISO 3834-2005

Certifikate EN ISO 20000-1 2011

Certifikate ISO 9001 2015

Certifikate ISO 28001-2007-English

Certifikate ISO 28001-2007-Shqip

Certifikate UNI EN ISO 14001 2015

Certifikate cilesie (Summit new york)

Certifikate Origjine

Certifikate rregjistrim marke

Video