Secondary Adv

Brandi i mirenjohur Italian Gruppo Gimo nga Shaga Design

Share on Google+

Mobileri Shaga

 

Ne ofrojmë fuqinë për të transformuar ëndrrat dhe dëshirat e arredimit të çdo klienti në hapësira me një mjedis unik, frymëzuar nga: zgjedhja, eleganca, jetëgjatësia dhe cilësia e produkteve e shërbimeve tona me nje experience 25 vjecare !

 

Brandi i mirënjohur Italian Gruppo Gimo

Një udhëtim në bashkëkohoren: materialet dhe përfundimet e çmuara i shtojnë personalitet objekteve të cilat, ditë pas dite, ofrojnë ndjesi të reja kënaqësie estetike.

 

Së bashku me ekipin tonë të projektimit ne mund të plotësojmë çdo nevojë për dizajn të brendshëm, Nga projekti tek objekti: një mënyrë jetese që nuk janë vetëm produkte të thjeshta.

 

Historia e produktit të dizajnit industrial kalon në tjetër etapë, e cila sot është rinovuar me thjeshtësi. Program modular që ju lejon të kompozoni divanin tuaj në liri absolute.

 

“Identifikimi i nevojës është kushti parësor për planifikim”. Nga produkti klasik historik e deri tek propozimet e reja bashkëkohore jemi në dispozicionin tuaj për çdo shije.

 

Shërbimet e integruara të dizajnit, propozimet për ambiente të brendshme, produkte serike dhe me porosi, strategjitë e partneritetit dhe mbështetja komerciale janë të gjitha mjetet në dispozicionin tuaj për të cilat mund të mësoni më shumë në grafikat e rinovuara të faqes sonë: www.shaga.com.al

 

Aftësia për të zhvilluar zgjidhje produkti të personalizuar (nga modifikimi i materialeve, përfundimeve dhe dimensioneve sipas nevojave specifike përtej treguesve të standardit të listës) deri në ekzekutimin total të projektit bazuar në një vizatim të paraqitur nga profesionistë të sektorit.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë SHAGA DESIGN & MOBILIM

Mobileri Shaga


Më të lexuarat