Secondary Adv

Zinkim ne te nxehte dhe te ftohte

Zinkim ne te nxehte dhe te ftohte

Galvanizim, Zinkim ne te nxehte, Zinkim ne te ftohte, Galvanizim, Nikelim, Kromim, Proces zinkimi, Sherbime zinkimi per produktet metalike, konstruksione metalike, tuba, profile, punime hekuri etj.