Secondary Adv

Dyer te blinduara dhe kunder zjarrit

Dyer te blinduara dhe kunder zjarrit

Dyer te blinduara, Dyer sigurie kunder vjedhjes, Dyer kunder zjarrit (anti zjarr), Dyer emergjence, Dyer teknike. Per banka, pallate, shtepi, ambiente sherbimi, qendra tregtare, zyra, spitale, institucione, shkolla, biznese te ndryshme etj.