Secondary Adv

ARRSH shpall tenderin: 1.6 miliarde leke per rrugen e re Palase - Dhermi

Share on Google+

Autoriteti Rrugor Shqiptar vënë në dispozicion një fond 1.6 miliardë lekë për ndërtimin e rrugës Palasë – Dhërmi.

 

Fondi do të shkojë për trupin e rrugës, vepra arti, punime sinjalistike, elektrike, etj. Tenderi është shpallur në Agjencinë e Prokurimit Publik dhe do të qëndrojë i hapur deri më 23 nëntor. Sipas njoftimit, që nga nënshkrimi i kontratës me subjektin fitues, projekti do të ekzekutohet brenda një afati 18 mujor./Burimi: Scan


Më të lexuarat