Secondary Adv

Projektligj per blerjen e vaksines: Marreveshje me Covax per 3.9 mln dollare

Share on Google+

Është depozituar sot në Kuvend projektligji për blerjen e vaksinës anti-covid. 

 

Në këtë projektligj përcaktohet që të blihet vaksina kur të dalë në treg, marrëveshje e cila është lidhur me kompaninë ‘Covax’. Në këtë projektligj përcaktohet qartë se 1 milin e 140 mijë vaksina anti-COVID do të blihen për 3.9 milionë dollarë. Shuma në fjalë do të paguhet nga buxheti për Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor. Kujtojmë se vendi ynë po përballet ditët e fundit me shifra në rritje të rasteve me COVID-19, ashtu dhe si shumë vende të tjera të botës./Burimi: Balkanweb


Më të lexuarat