Secondary Adv

Kombinime ngjyrash per te transformuar shtepine tuaj

Share on Google+

Kur vjen puna tek ekperimentimi me ngjyrat për sa i përket arredimit të brendshëm, mundësitë janë të pafundme dhe përfshijnë nuanca nga më të ndryshmet.   

 

Ju mund të zgjidhni mjaft lehtë të shkoni drejt ngjyrave të theksuara duke përdorur ngjyrën rozë apo të kuqe, ose të synoni për një ambjent më të qetë përmes nuancave neutrale të ngjyrave, ose të merrni pak nga të dyja duke i kombinuar në një të vetme. Ngjyrat që ne përzgjedhim nuk kanë vetëm një ndikim në humorin tonë dhe në gjendjen emocionale, por sipas dizenjuesve ato kanë aftësi edhe për të transformuar ambjentin tonë. Duke pasur këto në mendje, ne kemi grumbulluar një koleksion të dhomave të ndenjes që janë të tejmbushura me një mori kombinimesh të nuancave të ngjyrave. Përdorni këto foto si frymëzim për të përfshirë më shumë ngjyra në arredimin tuaj të brendshëm. 

 

Kombinimi i blusë me të verdhën 

 

E verdhë, rozë dhe e gjelbërt  

E verdhë dhe gri 

Jeshile, blu dhe bezhë 

Blu, jeshile dhe ngjyrë kremi 

Blu dhe portokalli e errët 

Rozë dhe bezhë 

Lejla dhe jeshile 

Ngjyrë bojqielli dhe bezhë 

Blu dhe gri


Më të lexuarat