Secondary Adv

10 telefonat me te shtrenjte ne bote

Share on Google+

Për shkak të rritjes së shpejtë të teknologjisë në botë sot, këto telefona celularë tani kryejnë një mori funksionesh mjaft të komplikuara dhe unike.

 

Dhe sigurisht, vlerat e tyre rriten. Disa qindra dollarë do të duhen për një celular, por nëse doni më shumë duhet të jepni më shumë në lidhje me paratë. Sa më e lartë të jetë vlera e tij me siguri aq më të larta funksionet mund të kryejë, aq më i lartë është teknikaliteti, tiparet dhe shumë më tepër. Në këtë postim, ne do t'ju përcjellim 10 celularët më të shtrenjtë në botë për 2021. Ju me siguri do të habiteni me vlerat e këtyre pajisjeve.

 

10. iPhone Princess Plus, Vlen - 176,400 dollarë

Larg arit, kjo pajisje vjen përkatësisht me prerje 138 dhe 180 të shkëlqyeshme diamanti të çmuar. Secila me peshë rreth 16,50 deri 17,75.

 

9. BlackDiamond VIPN Smartphone me vlerë - 300,000 dollarë

Kjo pajisje është krijuar nga Sony Ericsson, e njohur si Black Diamond. Pajisja është zbukuruar me dy diamante unike, përkatësisht në butonat e navigimit dhe pjesën e pasme të telefonit. Marrja e një telefoni të tillë do t'ju kushtojë deri në 300,000 dollarë.

 

8. Vertu Signature Cobra, Vlen - 310,000 dollarë

Projektimet janë mjaft të hollë me tiparin e zbukurimeve në formën e një gjarpri Cobra në anët e tij. Kjo pajisje unike, e cila përmban, përfshin një diamant me prerje dardhe, një diamant të bardhë të rrumbullakët, 439 rubinë dhe dy sy smeraldi.

 

7. Gresso Luxor Las Vegas Jackpot, Vlen - 1 milion dollarë

Kjo pajisje u krijua dhe u lançua në Zvicër në 2005. Pajisja është bërë prej ari të fortë që peshon rreth 180 gram. Pjesa e pasme e pajisjes përbëhet nga pyje afrikanë më shumë se 200 vjeç, duke e bërë atë drurin më të shtrenjtë në botë. Butonat e kësaj pajisje janë bërë nga kristali i safirit.

 

6. Diamond Crypto Smartphone me vlerë - 1.3 milion dollarë

Karakteristikat e kësaj pajisje përfshijnë 50 diamante, 10 janë diamanti i rrallë blu, ato janë gjithashtu ar i kuq në përzierje. Kjo është një nga pajisjet më të sofistikuara në botë.

 

5. GoldVish Le Million Worth - 1.3 milion dollarë

I njohur si një nga telefonët më të shtrenjtë në botë, që kushton rreth 1.3 milion dollarë, karakteristikat e kësaj pajisje përfshijnë 18k ar të bardhë dhe 20 karat diamante VVS1, duke e bërë atë mjaft luksoz.

 

4. iPhone 3G King’s Button, vlera - 2.4 milion dollarë

The King's Button iPhone 3G, është telefoni celular i 4 më i shtrenjtë në botë, që kushton 2.4 milion dollarë. Karakteristika e tij përfshin 138 diamante që vlejnë rreth 2.4 milion dollarë. Ka diamantë të bardhë unikë prej 6,6 karat si butonin e ekranit home duke e bërë atë të bukur dhe elegant.

 

3. Supreme Goldstriker iPhone 3G 32GB me vlerë - 3,2 milion dollarë

Karakteristikat e pajisjes përfshijnë një kuti të bërë nga 271 gram ar të fortë dhe një ekran të zbukuruar me diamante 53 karat. Butoni i home është gjithashtu i mbuluar me një diamant 7.1 karat. 

 

2. Diamond Rose iPhone 4 32GB me vlerë - 8 milion dollarë

Me një vlerë prej 8 milion dollarë, kjo pajisje është bërë nga afërsisht 500 diamante, dhe pjesa e pasme e saj është bërë prej ari dhe logoja e Apple e shkruar me 53 diamante. Butoni i navigimit i pajisjes është bërë me diamante të rralla 8 karat platin në qendër të saj.

 

1. Black Diamond iPhone 5, vlen - 15.3 milion dollarë

Kasa e pajisjes është bërë prej ari të fortë 24 karat së bashku me logon e njohur të Apple. Skajet e saj janë bërë me gjithsej 600 diamante të bardha dhe butoni i homeështë bërë nga një diamant i zi 26 karat. Zotërimi i njërës prej këtyre pajisjeve do të kushtonte 15.3 milion dollarë.


Më të lexuarat