Secondary Adv

LG sjell kinemane ne shtepi, Tv 1.7 mln dollare

Share on Google+

Shikimi i një filmi në një ekran të madh është një kënaqësi e vërtetë për shumicën prej nesh, dhe tani mund ta keni në shtëpitë tuaja për 1.7 milion dollarë.

 

LG ka lancuar një televizor të ri jashtëzakonisht të madh, me një madhësi  prej 325 inç. Televizori, i quajtur Extreme Home Cinema, është përshkruar nga firma si 'super -vetura e ekraneve të teatrit në shtëpi' dhe është në dispozicion në konfigurime 2K, 4K dhe 8K.

Sidoqoftë, nuk është saktësisht i lirë, me çmime që variojnë nga 70,000 dollarë deri në 1,7 milion dollarë. Në uebfaqen e saj, ajo shpjegoi: 'Ekrani i kinemasë shtëpiake LG me pamje të drejtpërdrejtë të brendshme (DVLED) i lejon shikuesit të zhyten në shkëlqimin magjepsës, ngjyrat e gjalla, raportin e gjerë të kontrastit dhe madhësitë e mahnitshme të ekranit në teatrin tuaj shtëpiak.

Të disponueshme në madhësi dhe nivele të ndryshme të performancës, ekranet e kinemasë shtëpiake të LG nuk arrijnë të përcaktojnë se cili ekran DVLED është i përshtatshëm për ju.

Televizori i madh është i disponueshëm në madhësi të ndryshme, me mundësi 2K deri në 196-inç të gjerë, opsione 4K deri në 393-inç të gjerë dhe një opsion 8K, me madhësi 325-inç të gjerë.

Përdoruesit gjithashtu mund të zgjedhin konfigurime të ndryshme bazuar në hapësirën në shtëpinë e tyre, me opsione për grupe horizontale, vertikale dhe madje edhe diagonale.


Më të lexuarat