Secondary Adv

E.M.E Ashensor, Shpejtesia dhe siguria nuk jane kontradiktore

Share on Google+

E.M.E. ASHENSOR GROUP

Në aeroporte ku levizshmeria eshte e larte, njerëzit duan të zhvendosen shpejt dhe pa të papritura nga një pikë A në pikën B. Ata nuk duan të jenë të shqetësuar e te presin nërradhë te gjata. 

 

EME është distributori ekskluziv i produkteve Schindler në Shqipëri. Për EME Group, rehatia është sinonim me ashensorë, shkallë levizëse dhe tapete levizës të besueshëm, dhe të vendosura në mënyrë te tillë strategjike, për të qënë në gjëndje për të menaxhuar më mirë flukse të mëdha të udhëtarëve. 

 

Produktet EME janë mjaftueshëm të gjërë, për të mbajtur bagazhe të mëdha e të rëndë.

 

Produktet e rekomanduar:

 

> Schindler 2400, The high traffic elevator

> Schindler 2600, The Freight Elevator

> Schindler 5500, The Performance Elevator

 

> Schindler 9700, The high-performance escalator

> Schindler 9500, Horizontal Moving Walk

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë E.M.E. ASHENSOR GROUP

 

E.M.E. ASHENSOR GROUP


Më të lexuarat