Secondary Adv

Grila Alumini Persiane, Fero Line

Fero Line

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Grila Alumini Persiane

Këto lloj grila përdoren kryesisht nëpër shtëpi private pasi kanë favorin kryesor që hapen si dritaret, por nga ana e kundërt. Këto grila janë një ndër produktet më të përdorura në Shqipëri pasi përveç bukurisë që i japin shtëpisë ato gjithashtu krijojnë një mbrojtje më tepër ndaj faktorëve natyrorë dhe zgjasin jetën e dritareve tuaja. Grilat persiane vijnë në dy modele, me fleta të lëvizshme që lejojnë kalimin e diellit pa hapur grilën, dhe me fleta fikse të cilat janë më të qëndrueshme por nuk mund të lëvizen fletat.

Karakteristikat

Pamje e jashtme të shkëlqyer

Rezistencë ndaj faktorëve natyrorë

Jetëgjatësi më të lartë për dritaret tuaja

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme