Secondary Adv

Grila Role Alumini, Fero Line

Fero Line

Pershkrimi

Grila Role Alumini

Grilat role përfaqësojnë modelin standard të prodhimit të grilave. Ato prodhohen në një varietet të larmishëm ngjyrash dhe gjithashtu janë të thjeshta në përdorim. Nëpër pallatet shumëkatëshe ne rekomandojmë këto lloj grilash pasi keni mundësinë që ti rregulloni në lartësinë që dëshironi.

Karakteristikat

- Shufra alumini për izolim termik më të mirë

- Kuti alumini në varësi të kërkesës

- Çmim dhe cilësi në një produkt të vetëm

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme